2019. november 11., hétfő

2019 AZ ÉV HORGÁSZBLOGJA DÍJ...
Elrepült egy újabb esztendő. Így a tavaly megörökölt, megtisztelő címet a mai napon továbbadom egy általam nagyra becsült szerzőpárosnak, Barnabásnak és Zsoltnak. 
2018-ban már az úgynevezett „udvarhölgy” címet megkapták, de úgy érzem, a munkásságuk alapján megérdemlik, hogy a 2019-es év „ÉV HORGÁSZBLOGJA DÍJAT” egyedüliként birtokolják. 
Mint rendszeres olvasójuk, szívből gratulálok a Fishingeverywhere.blog.hu- nak !!! 

A DÍJ...


 
Teendők...
Az alapító, Erdélyi PuPa Balázs, szavai:

“…ezt a díjat egy magyar nyelvű blognak fogom adományozni, mely blog még további két blogot kell, hogy kitüntessen ezzel a címmel. Az odaítélésnél a blog tartalmát , a bejegyzések kellő hosszúságát, a magyar beszédnek megfelelő stílusát, a halak és a természet tiszteletének meglétét kell figyelembe venni, mindezeknek megfelelő képi tartalommal. A kitüntetetteknek a díjat a főoldalon kell elhelyezniük legalább fele méretben, és még egy évig az eddigi minőségben kell blogjukat fenntartani. A következő években a díjat mindig az első díjazott adományozza tovább, melyről egyeztet a díj alapítójával , a Horgászó Séf  bloggerével. A díjalapító nem részesülhet a díjban. “

5 megjegyzés:

 1. Elismerő szavaid, minden dìjnàl többre tartva mondom...Köszönjük szèpen Attila!

  Az ezzel jàró kötelezettsègeknek is, igyekszünk ..akarom mondani, Zsolt igyekszik mielőbb megfelelni. :D :D
  😄

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én köszi, hogy olvashatom a kalandokat amit átéltek...😉 Üde színfoltjai vagytok a maroknyi blogos társadalomnak...

   Törlés
  2. Köszönjük Attila! Csapataink harcban állnak, hogy minél hamarabb eleget tegyünk a az ezzel járó feladatoknak... ;)

   Törlés
 2. Szívből küldöm elismerésem a dijazottaknak, akiknek munkássága ragyogó ékkőként világítja be a ragadozóhalak pergetésével foglalatoskodó horgászok információéhségének palettáját, valamint a horgászblog világot! Tehetségük, a természet szeretetének, a széleskörű tapasztalataiknak megismertetése felbecsülhetetlen értékkel bír!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Csaba! Atinak már írtam, hogy igyekszünk majd jövőre is... ;)

   Törlés