2019. november 11., hétfő

2019 AZ ÉV HORGÁSZBLOGJA DÍJ...




Elrepült egy újabb esztendő. Így a tavaly megörökölt, megtisztelő címet a mai napon továbbadom egy általam nagyra becsült szerzőpárosnak, Barnabásnak és Zsoltnak. 
2018-ban már az úgynevezett „udvarhölgy” címet megkapták, de úgy érzem, a munkásságuk alapján megérdemlik, hogy a 2019-es év „ÉV HORGÁSZBLOGJA DÍJAT” egyedüliként birtokolják. 
Mint rendszeres olvasójuk, szívből gratulálok a Fishingeverywhere.blog.hu- nak !!! 

A DÍJ...


 
Teendők...
Az alapító, Erdélyi PuPa Balázs, szavai:

“…ezt a díjat egy magyar nyelvű blognak fogom adományozni, mely blog még további két blogot kell, hogy kitüntessen ezzel a címmel. Az odaítélésnél a blog tartalmát , a bejegyzések kellő hosszúságát, a magyar beszédnek megfelelő stílusát, a halak és a természet tiszteletének meglétét kell figyelembe venni, mindezeknek megfelelő képi tartalommal. A kitüntetetteknek a díjat a főoldalon kell elhelyezniük legalább fele méretben, és még egy évig az eddigi minőségben kell blogjukat fenntartani. A következő években a díjat mindig az első díjazott adományozza tovább, melyről egyeztet a díj alapítójával , a Horgászó Séf  bloggerével. A díjalapító nem részesülhet a díjban. “

5 megjegyzés:

  1. Elismerő szavaid, minden dìjnàl többre tartva mondom...Köszönjük szèpen Attila!

    Az ezzel jàró kötelezettsègeknek is, igyekszünk ..akarom mondani, Zsolt igyekszik mielőbb megfelelni. :D :D
    😄

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszi, hogy olvashatom a kalandokat amit átéltek...😉 Üde színfoltjai vagytok a maroknyi blogos társadalomnak...

      Törlés
    2. Köszönjük Attila! Csapataink harcban állnak, hogy minél hamarabb eleget tegyünk a az ezzel járó feladatoknak... ;)

      Törlés
  2. Szívből küldöm elismerésem a dijazottaknak, akiknek munkássága ragyogó ékkőként világítja be a ragadozóhalak pergetésével foglalatoskodó horgászok információéhségének palettáját, valamint a horgászblog világot! Tehetségük, a természet szeretetének, a széleskörű tapasztalataiknak megismertetése felbecsülhetetlen értékkel bír!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Csaba! Atinak már írtam, hogy igyekszünk majd jövőre is... ;)

      Törlés